Followers

Thursday, July 17, 2008

me :(

saya sgt down hari ini, letih, kecewa, marah, terkilan , gelisah dan mcm2 perasaan lg... semuanya serba tidak kena, memualkan....tido mlm yg terganggu... semoga Allah berikan kekuatan serta kesabaran kepada sy dlm menangani hari2 yg mendatang...... my dear en.abu..peliss help me.. :(

mggu dpn 1 week sy xde ek..p conference ICA kt KLCC..sila jgn rindu sy :P klu ada masa n x letih sy akan update blog dr umah..ada utang 2 tag nih..dr nieza n maria..huhu ampunn ..nanti daku buat ek.. :)



12 comments:

mrs hafiz said...

mual??

gi ica, menenangkan hati.. kat klcc.. (lencong sket) hehe

DinArissa said...

sue,sabar ar ek...
semua tu dugaan..

nanti kita gath lagi tok release tension..amacam? :)

Sue@MamaMaryam said...

mrs hafiz ~ hehe..yehaaaaaaa aku akan ikut saranan ko..

Zuera ~ hurmm..harap2 aku boleh sabo :) yeahhh nak2..main boling eh? muahhhh

Mommy Lil' N said...

jgn resah gelosah..nnt kat area tu bole la release tension sket..KLCC 1 week...heaven nyerr :)

i'm ソソ said...

relax my friend...

Kak Yong said...

hidup ni kalau tak de dugaan macam tak best jugak kan?? setiap orang pun sama juga..

Intanaziela said...

besar ke masalah yang melanda tu? semoga cepat reda yek...

thafiexq said...

sabo sabo.. salam kenal dari tobby!

cendawanintim said...

jaga diri bebaik yer..

Sue@MamaMaryam said...

mimi ~ hihihi..ala sy x sempat pun nak p..kelas sampai ptg.. tp best tp kwn baru..

YY ~ :) dah ok dah

yong ~ ummm al-hamdulillah sy dah ok.. tp tensen woo bila ingat semula..

intan ~ xde la beso sgt tp sakit hati yg lebih.. tp nak wat camne..sabo je la..

tobby ~ hihi..ye la..tq..salam pkenalan juge :)

cendawanintim ~ ok..thanks.. huhuhu

Nazathul Hamimi said...

aiks sue pun nak diet jugak ker?? akak tengok sue ni kurus jer.. heheheh.. ooo kena buang toksin dulu ker? macamana tu?

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

relak2...tenanagkan hatii....

Related Posts with Thumbnails