Followers

Wednesday, July 09, 2008

Maryam&Co cuti2..







seronok blk kg... ni antara pic2 yg sy amik..see pic maryam n ayah je yg byk..sy gak yg kureng.. maryam sy bg 8/10 bintang pd tingkah laku sepanjang perjalanan..2 bintang sy tolak pasal suka nangis klu ngantok...pastu nangis x mo msk keta bila dah sampai kt penang..memula takot nak jln2 dlm feri..sekali ilang pening..amik ko..nangis bagai kena dera bila nak msk keta... jenuh nak pujuk..mkn minum suma ok..good gurl la maryam nih...len kali kite jln lg ye sayang.. pasni klu ada rezeki nak try bw maryam naik flight plak.. kl-A.star dl..klu pas leh arr p sabah@swak.. tp x tau bila..rancang dl..hehehe ayah sila o/s kt belah2 sana ye..leh mama n adik ikut.. :P

km blk kg 4-7hb ari tu..maryam mcm besa hepi jek..mak tok ikut sama..saje bw mak tok jln.. kali balik x de sesi beli belah.. sesi berehat kt umah n p umah sedara-mara n dusun tok su maryam jek.. bw keta mama mana muat..barang2 km je dah penuh blkg.. hehe..tp sempat la rembat baju maryam 3 pasang..buat basahan.. ok ler tu..

7 comments:

Nazathul Hamimi said...

sue, gambar2 sue semakin menarik.. maryam betul2 nampak cute dengan rambut dah panjang pastu sepit kat depan.. suka tengok.. gambar kat pantai tu pun lawo..

insyallah hujung minggu ni pun nak gi penang gak.. ada family day opiss hubby.. hopefully emily pun baik tingkah laku cam maryam

SSulieana said...

Feeewwwwiiiitttt!!!!!so nice la...bila la aku nk g bcuti plak...jelesnya aku...

Sue@MamaMaryam said...

k.mimi ~ hehe..sy guna photoscape je kak..nak buat LO x reti sgt.. seronoknya akak p jalan lagi.. :) maryam klu dia sihat ok.. senang nak bw jalan..syukur..

Ssuliena ~ hehe p la honeymoon lg sekali..manatau rezeki blk sini ber3 ..amin

Kak Yong said...

sue, maryam dah pandai jalan2 tu..tu yg baik je..hehehe baguslah kan. kita pun tak pening kepala..maryam pun dah makin besar, makin cerdik..

mrs hafiz said...

best tak penang?
dpt makankan aku laksa penang tak?
hehe.. cam org ngidam la pulak.. sibuk je kan..

Sue@MamaMaryam said...

yong ~ syukur sgt..x sangka anak daraku itu dah beso..pandai jaga diri.. klu bcakap..hurmmm..burung kakak tua tuh...

mrs hafiz ~km x mkn laksa penang pun..sampai dah nak tghari..piknik kt tepi pantai..pastu ronda2 terus p s.petani... ngidam ??? hehehehe

mrs hafiz said...

tadi aku tgk ada laksa kat cafe sini.. esok harus aku makan!
sebab ko tak jumpa laksa utk aku kan.. eheh

Related Posts with Thumbnails