Followers

Friday, July 11, 2008

Kerja, kerja & kerja

Hari ni sy bertekad/azam utk mem"bakar" DVD & VCD ..x faham ek? ni pasal kerja sy la nak terangkan pun payah..sapa yg tau dia taulah...kerja yg sentiasa berterusan klu x buat suma akan tersangkut .....hehehe..harap sy berjaya mengosongkan/mengurangkan external hard disc pada hari ini... pening pala nih..tp xpe insya-Allah suma akan ok... yakin boleh !!! mujur meeting ptg ni batal..yehaaaaaaaaaaaaa..semangat !!! semangat !!!

10 comments:

Nazathul Hamimi said...

sungguh tak faham kak mimi ni.. hehehehe

Sue@MamaMaryam said...

k.mimi ~ hehehe tu la pasal..kerja sy ni kerja yg berterusan klu x buat mmg sangkut.. dr astromax dr pindah ke laptop, dr laptop ke external hard disc ..dr situ burn plak.. klu x buat mmg sangkut la..hari2 mmg buat recording guna astromax... ni lg risau x lama lg sy nak p conference 1 mggu ..klu xde org br msk..camne? uhuk.. tu br keja tu..belum lg main task sy ... huwaaaaaaa besa bertiga..bahagi2 kerja.. ni sowang2... tp sempat gak update sket2 kt blog.. hihi kang org kt sy x buat keja plak..pandai2 la kan... janji kerja jalan..sudahlah...

mrs hafiz said...

lalalala hari hari kerja..

nnt bos halim memantau..
takpun bos kecik niza.. mengacau..hehe

gedik2 kat situ.. hehe
takpun en mus plak jual cosway..

tutup pintu aa sue..

SSulieana said...

hahaha..kekadang aku pun suka masuk bilik ko...besh!!!

Sue@MamaMaryam said...

mrs hafiz ~ tu la pasai..tp ari heran aku..dua2 bos tu & abg mus x msk bilik aku ..pelik2..adakah mereka ada agenda tsembunyik ? hiks

sulie ~ ye ke?..aku suka...selalu la masuk sini ek..hihihi...aku sunyik nih..

Nandre The Legend said...

hahahahahaha.. sian dia sunyi kat situ... pasang la lagu2 kuat2....

suliana nie aklau pi mana2 pon dia suka..

Sue@MamaMaryam said...

ayah ahmad irfan ~ mana boleh..klu aku pasang lagu kompom la aku tgh "ular"...hehehe.. bekas pc alim & maria, laptop, pc aku suma aku guna..hahaha .. pc alim aku burn dvd, laptop recording astromax, pc aku utk buat transcription, pc maria cari info yg chief nak.. penin2...

Mama Mya said...

uwaa manyak kerja yer.. huhuhu

cendawanintim said...

burn jgn tak burn..hiks

Sue@MamaMaryam said...

mama mya ~ huwaaaaaaa mm byk pun

cendawanintim ~ hiks bereh dah.. sambung senin plak.

Related Posts with Thumbnails