Followers

Thursday, June 26, 2008

Tensen


KALAU LA BOLEH MCM NI..SYORGA !!! UMMMMMMMM

Banyaknya kerja...x tau nak buat mana dulu..uhuk...semoga sy diberikan kesihatan yg baik agar sy dpt menjalankan tugas yg telah diamanahkan... Ya Allah permudahkanlah segala urusan saya... Aminnnn...

14 comments:

yong said...

haah la..syoknya kalau dapat gini kan...amannyeeeeee

Sue@MamaMaryam said...

yong ~ tu la pasaiiiiiiiiiii sedapnya berendam...

mrs hafiz said...

sorry meninggalkan byk kerja kepada anda..
takpe, nanti ada org ganti, boleh la delegate kerja..
yg penting jawatan chief telah diberikan kpd anda.. hehe

Mama Mya said...

salam.. comel lak baby tue.. nanti balik umah nak coba gak ler dok dalam besen hahaha nengok relaks x hehehe..

re = time kasih mendoakan kesihatan cik mya.. salam peluk cium dari cik mya

Sue@MamaMaryam said...

mrs. Hafiz ~ aku dah x sabo nak dpt transcriber baru ..huhuhu... aku x nak title chief nih :(... byk keja huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

watie ~ wsalam..bestkan klu dpt berendam camni..syorga ..dah la sy suka air..ummmmmmm nyamannyer....leh tido rasanya klu dpt berendam mcm ni.. kihkihkih

re : mama maryam sentiasa doakan cik mya sihat :) sayang cik mya

Intanaziela said...

sue...rupanya ada blog jugak... senang la lepas ni nak tengok maryam...hehehhe

Sue@MamaMaryam said...

intan ~ hehehe dah lama blog ni..selalu2 la jenguk km ye :)

i'm ソソ said...

anak siapa yang dok dalam besen tu?
hehehehehe
kerja tu tak akan buat habis...jadi buat pelan-pelan...

Mama Mya said...

re = cik mya sekarang nie memang manja papa sikit2 nak papa dia.. hehehe sama cam maryam yer

Sue@MamaMaryam said...

YY ~ huhuhu mmg pun..sy dah letih ni ngadap keja ..anak sapa tah..sy main amik je pic nih.. dpt dr email..hahaha.. suke hati jek..

watie ~ sama la..dia klu ngan ayah mcm magnet..hahahaha..

Hirda Ibrahim said...

x pe sue, slow2..lama2 siap aa kerja tu, kalu cam aku, aku stress byk kerja kat opis, aku balik kerja awal, jln2 window shopping, main2 dgn hardy, pastu mlm br sambung kerja. terus settle kerja mlm tu gak.

Sue@MamaMaryam said...

baik pn hirda... tp aku mana leh blk awal..huwaaaaaaaaaaaaaaa

Nazathul Hamimi said...

ala banyak kije ker... sori la kak mimi masih pk lagi pasal nak buat part time tu... sian sue kan.. tak pe balik ni pi ajak maryam berendam kat swimming pool.. hehehe

Sue@MamaMaryam said...

k.mimi ~ hehehe xpe..take ur time.. tu la klu dpt berendam cam ni sure damai..ni yg rasa nak tido kt hotek nih...

Related Posts with Thumbnails