Followers

Wednesday, June 18, 2008

:: Tensen tul la ::

zwani.com myspace graphic comments
Myspace Emo Comments


Huhuhu nak luahkan perasaan nih ..geram dan benci (x baik wooo) sgt bila tgk pemandu yg memandu sambil makan angin dikala org sibuk nak sampai opis cepat or nak ptg2 time nak blk umah ..huh... xde la saya perhatikan sejak petrol naik nih ramai sggh org bw slow ya amat..sy x kisah klu dia nak bw 60km/sj pun tp klu dah nama hiway sila ke lorong kiri ek... ganggu org sggh la..klu nak dok lorong tgh tu bw la 80-90km/sj ok la kan..ni x...lori yg dok lorong paling kiri pun bole potong dia lg.. eeeeeee ngek sggh la pemandu itu..dah yg paling x best pemandu itu adalah pompuan..tolong la weiii.... Pastu boleh plak kt traffic light ada srg tu thegeh2 keta depan dah sket punya jauh dah dia br nak msk gear pastu slow2 je jln..siap tgn kt kepala..jemur tiak kot..uhuks...dah la ada antara fraffic light tu kejap je ijau nyeh..merah yg lama... geram sggh sy..dan pemandu itu adalah lelaki... cisss...mmg selalu sy perhatikan..maklum la ari2 travel jauh dr s.alam ke pjaya..dah bape thn dah.... tu belum lg yg suke2 hati nak nyelit... Pada pemerhatian sy yg selalu selit2 ni lelaki..x kisah sgt klu derang selit secara bhemah.. maksudnya x susahkan org lain.. byk kali sy tkena..x kira la laki ke pompuan..bg signak terus nak himpit msk..bodo piang betul la..ingat dah ada lesen beso ke bila bg signal.. tgk la dl selamat ke tdk..ni main redah jek..sabo je la aku...
Abeh dah luahan perasaan.. :P umm lega sket... okeh cerita lain plak..

**************************************************************************************

Maryam ni dr kecik suka sgt masuk masjid..masa dia kecik suka nangis..jd sy n en. abu selalu bw dia pusing2 area masjid..n tiap kali nampak masjid km kt tu Allah..so sampai la ni klu nampak masjid maryam akan jerit mama/ayah Allah sambil tunjuk ... :) Al-Hamdullilah.. tp hehehe yg klaka nya klu dia nampak kubah shopping komplek pun dia kt Allah.. umm klu sy kt bukan la ..dia marah2..mak tok kt biar la Allah kan ada dimana2...betul kan? klu pegi pjaya mesti pegi masjid..maryam suka sgt... ari tu masa pegi jenjalan kt masjid wilayah yg cantik tu pun maryam hepi.. byk gak masjid yg maryam dah pegi... siap kt nak jumpa Allah yg x thn tu.. seriau sy tau.. sejak akhir2 ni maryam ni dah jd penakut..umm kt sekolah ada la baik buruknya..padahal sebelum ni ok je nak msk bilik sowang2..x kira cerah atau gelap..la ni x mo dah..siap kt ada antu...huhuhu.. sapa plak bw ajaran sesat kat anak sy nih ? (maryam sayang..mana ada antu...mama x mo adik jd penakut.. camne nak tido sowang2 nanti? bilik adik dah mama buat cantik2..pastu nak tido ngan mama n ayah..)

zwani.com myspace graphic comments
Myspace Kisses Graphics



note buat maryam
: adik...mama n ayah sayang sgt pada adik :) kasih yg xde btepian..semoga adik membesar dgn sempurna sebagai insan solehah..amin

3 comments:

oli_ole said...

jangan marah-marah...nanti cepat tua...

maryam budak baik...that y dia suka masjid

mrs hafiz said...

:)
lepas ni salin no kete, letak kat blog..hehe..
tajuk pemandu2 yg tak berhemah..hehe

bawa la maryam pi masjid kristal pulak.. eh..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ssi luahan perasaan yer .. takper maryam ada utk sejukkan hati mama dia kan .. clever girl ;-)

Related Posts with Thumbnails