Followers

Tuesday, June 24, 2008

:: Macam-macam Maryam ::




Al-Hamdulillah..maryam dah pandai ikut ayah or mama solat...tp x baca apa la..maryam just ikut apa yg ayah buat... :) sebak je tgk..semoga maryam jd anak yg solehah..AMinnn..



Twinkle twinkle little star
How I wonder what you are
Up above the world so high
Like a diamond in the sky
Twinkle twinkle little star
How I wonder what you are


Burung Kakak Tua
Hinggap Di Jendela
Nenek Sudah Tua
Giginya Tinggal Dua
Letchum..Letchum....
Letchum Ula-la
Letchum..Letchum....
Letchum Ula-la
Burung Kakak Tua


Rasa sayang hey
Rasa sayang sayang hey
Hey lihat nona jauh
Rasa sayang sayang hey

Rasa sayang hey
Rasa sayang sayang hey
Hey lihat nona jauh
Rasa sayang sayang hey


Hihihi..pic atas maryam solat..tp dah namanya budak..nyanyi pun dia suka..kelakar sgt klu dgr sora maryam...next N3 sy letak video maryam nyanyi...abeh basah mic...rasa 1 bulan lg kena beli mic baru la..LOL LOL LOL

15 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

suka tgk kalau anak2 kita nie tiru apa yg kita buat ... bagus kecik2 dah ditrain ... cewahhh maryam sakan pegang mic ... bikin konsert kaaa ;-)

Sue@MamaMaryam said...

diana ~ hehehe tu la...semoga maryam jd insan yg bguna pd agama,bangsa & negara :)

tu suma dia blajar kt taska la yg pandai nyanyi memacam... blk je praktis kt umah..

yong said...

salam mama maryam...wah kita jumpa di blog pulak ye...yong dah lama tak jenguk fp maryam...
wah..alhamdulillah..budak2 sekarang mmg cerdik2 kan...chem jugak dah mula ngikut solat...

*kita exchange link ye? deal?

Mommy said...

Alhamdulillah..melentur buluh dari rebung kan..
Maryam pegang mic tu ada gaya la cam penyanyi :)

Mama Mya said...

salam.. alhamdulillah.. pandai maryam belajar sembahyang.. semoga maryam menjadi anak yg solehah

re = hehehe nengok wayang syiok tau lama x dating kat panggung wayang.. alah auntie sue jgn ler bagi tau cik mya yer hehehehe.. maryam selesema ciannye hope cepat sembuh.. thanks doakan kesihatan cik mya

wanie said...

bagus nye maryam...dah nak belajar solat...irfan pun suka tiru abah dia solat..

budak2 ni mmg suka menyanyi yek..irfan pun sama...satu hari tu siap guna torch light jadi mic..mana dia belajar ntah

Nandre The Legend said...

wuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...
adik dah pandai semayang la.. bukan main dia na...

SMT, hang kena bagi dia pakai songkok ke, atau ketayap ke.. kira ok la tu hahahaa

nifalnin... said...

sue, dah boleh wat menantu nih...

sila ke blog aku.. ade kejer rumah sedang mananti...

suzila said...

lama dah tak baca blog si maryam nih...

dah makin besar... rambut pun dah panjang... comei pun dah makin comei... huhu

Sue@MamaMaryam said...

yong ~ thanks sudi tgk blog km yg tah apa2 nih :) sy dah buh link yong

mommy ~ hehe insya-Allah kite cuba yg tbaik utk anak :) maryam mmg suka sgt nyanyi tau.. la ni lg twinkle2 tu org lain x leh nyanyi dia jek..


watie ~ insya- Allah..semoga anak2 kite jd anak yg soleh & solehah hehehe ye la bukan selalu dpt date..km pun teringin gak...

Sue@MamaMaryam said...

wanie ~ sama ngan maryam kdg2 remote tv pun dia leh buat mic...ummm lawakkan?

nandre ~ hahaha daddy nan anak sy tu pompuan la..mana leh pakai ketayap..hang ni la..perli ka? ye la2 sy beli tudung la kt pasar tani ....

Sue@MamaMaryam said...

nieza ~ ha? ko ni! aku kan bz :P yela2 nanti aku buat ek...

suzila ~ hai...welcome2... comei ke? hiks... klu free msk la sini..xde cerita apa..pasal princess aku je la hahahaha...

mrs hafiz said...

hehe,teringat nawfal.. nanti aku letak gambar nawfal solat kat blog..

dia tak pandai mic2 ni, mcm maryam..
dia suka lagu je..
ntah xtau nape..

Nazathul Hamimi said...

lama tak jenguk blog sue..

mariam dah pandai solat yer.. tak pe blom boleh baca, yang penting kena ajar perbuatan yang baik.. nanti lama2 tentu dia pandai..

tu la untuk antar anak2 ke taska... pandai menyanyi.. terhibur bila kita dengar kan

Sue@MamaMaryam said...

k.mimi ~ haah kak..semoga anak2 kite jd anak yg solehah :) umm mmg nampak la byk perkembangan maryam sejak msk taska..al-hamdulillah..mulut semakin becok..kdg2 x tlayan..dia suka sgt tanya benda yg sama byk kali..letih nak jawab tp kena jawab gak..sampai dia puas hati...then dia blah..hahaha

Related Posts with Thumbnails