Followers

Wednesday, April 02, 2008

Video 1st Besday Maryam

Ni video masa sambut besday maryam yg pertama. kami sambut 3 beranak jek..hehe 1st time ayah bg maryam mkn kek besday sendiri..separuh tu abeh maryam makan + main (yg lebih) hehehe..geram tgk muka maryam..rasa masa ni dia tembam sket..

5 comments:

mrs hafiz said...

:) cute aa...

Mommy Najeeb said...

suka tgk dia nyer gaya dok amik kek tu dgn tangan kiri dia..kiut :)

mY huNny BunNy SugAr HoNEy... said...

comey sgt... ske tgk maryam mamam kek.. x kisah lansung ngan mama n ayah die...

Mama Mya said...

wah comelnye maryam..
maryam akhirnye auntie leh jugak masuk blog maryam... sukanyee auntie tau..

mama maryam, harap anak2 kita sihat n x de apa2 kan.. saya lepas doctor kata nak wat test n nak cucuk masuk jarum n ntah apa lagi dia nak masukkan.. nengok jek cik mya terus mengalir air mata.. bila teringat je appoitment ngan doctor pun nangis gak.. x leh nak control mesti air mata nak kuar gak..

Hirda Ibrahim said...

cutenya...mkn x kisah kat org dh tu... he he.. pastu guna tgn kiri lak tu... a ah la sue, maryam tembam sikit time ni...

Related Posts with Thumbnails