Followers

Thursday, March 27, 2008

Maryam Demam :(


Salam Sejahtera suma,

ummm anak busyuk saya masih demam :( every 5 hours kena bg ubat kalo x dia akan demam semula..dont know why :( hampir 3 mlm saya n hubby kurang tido... kena monitor suhu maryam..kalo dah 38C kena la tuam dia..mujur la x sampai lg..tp hampir2 la... maryam tido pun x lena asyik merengek jek.. x sedap badan la tu.. pas baik demam ni apa plak la yg dia akan pandai..tul la agaknya org tua2 kata budak kalo demam nak tambah akal..huhuhu maybe kot..pasal maryam setiap kali pas demam sure pandai something ..such as baru2 ni dia leh nyanyi..hahaha lagu burung kakak tua lagi, comel jek...

Ya Allah Ya Tuhan ku, sembuhkanlah sakit demam anakku Annur Iman Syahirah, Kurnikanlah kesihatan yang baik kepadanya, hanya Engkaulah tempat ku meminta, Engkau permudahkanlah segalanya Ya Allah. Aminnnnn

mama n ayah sayang sangat kt adik.... always!!!


2 comments:

Kak Ain said...

Assalamualaikum... allahai, kesian dia demam. Insyaallah, berkat doa mama dan ayah Maryam serta aunty2 yang baca post Sue ni, sihatlah dia.

Thanks for leaving me a msg. Lama dah Sue tak masuk blog akak. Oh ye, b4 terlupa, akak nak tanya, boleh ke akak join Discourse Series May nanti? Berminat sangat. Plus dapat jumpa kawan2 lama :) And, is it true Nurol dah pindah? I just knew from her blog.. :(

Baru je nak minta tolong dia e-mailkan Quarter 1-4. Akak try excess kat web perdana, tapi taklah. Kecewa sungguh.

Oit, panjang lebar la pulak.. Ok la Sue. Jaga diri dan keluarga bebaik yer. Bye!

Mama Mya said...

salam.. alaaa ciannye maryam demam.. rajin makan ubat yer sayang.. cik mya pun sekarang nie kena makan ubat antibiotik.. auntie doakan maryam cepat sebuh semoga maryam sihat n cargas

Related Posts with Thumbnails