Followers

Monday, March 31, 2008

Akhirnya...


Ngeh..ngeh..dapat gak mkn J.Co Donuts nih... boleh la..saya n hubby suka :) ahad mlm km p s.piramid..depan ada 30 org tp mujur la laju jek..dlm 15 min dah dpt... suka2..Maryam dah ok..al-hamdulillah tu yg berani jenjalan...:) kejap je.. just p s.piramid



..pastu minta tolong kwn belikan fp table ni kt mattel w.h sales...ok la berbaloi rm80 jek. thanks hirda n niza kerana tolong belikan :) lebiew....ingat nak buat as besday present..tp dia dah nampak...ummmm..kira bg awai la..hehehe... lg pun dia baru baik demam...

Thursday, March 27, 2008

Maryam Demam :(


Salam Sejahtera suma,

ummm anak busyuk saya masih demam :( every 5 hours kena bg ubat kalo x dia akan demam semula..dont know why :( hampir 3 mlm saya n hubby kurang tido... kena monitor suhu maryam..kalo dah 38C kena la tuam dia..mujur la x sampai lg..tp hampir2 la... maryam tido pun x lena asyik merengek jek.. x sedap badan la tu.. pas baik demam ni apa plak la yg dia akan pandai..tul la agaknya org tua2 kata budak kalo demam nak tambah akal..huhuhu maybe kot..pasal maryam setiap kali pas demam sure pandai something ..such as baru2 ni dia leh nyanyi..hahaha lagu burung kakak tua lagi, comel jek...

Ya Allah Ya Tuhan ku, sembuhkanlah sakit demam anakku Annur Iman Syahirah, Kurnikanlah kesihatan yang baik kepadanya, hanya Engkaulah tempat ku meminta, Engkau permudahkanlah segalanya Ya Allah. Aminnnnn

mama n ayah sayang sangat kt adik.... always!!!


Tuesday, March 25, 2008

Saya yang hangin satu badan :(



Hi all,

lama sggh x updated blog ku ini...maklumla ada buah hati baru..tp dah x leh buka plak..hangin sggh..tp nak buat camne..mesti yg blocked fp itu buat dia punya keja ... sabo jek la...

sowi la kwn2 pasni sy x dpt la jenguk fp korang..tgk anak2 yg kiut-miut tu..klu kt umah thad la sket masa tu..faham2 la klu guna dail up... lembab sgt ok...

ni ada pic maryam masa buat aktiviti kt taska..x sempat nak mskkan dlm fp... :( klu time cuti sekolah cikgu bw budak2 p swimming/kidzsport n etc..kira outing gak la.. ok la tu kan... maryam x pakai baju huhuhu cikgu dia x mo bw dia tp dia nangis2 nak ikut..apa hal suma p dia kena dok kt taska ngan budak2 kecik yg lain.. hehehe..tu yg seksi tu... yg tu plak pic maryam buat aktivi mewarna kt taska...hasil dia sy dah tepek kt fp ari tu...

Related Posts with Thumbnails