Followers

Thursday, June 28, 2007

:: Annur dah pandai jalan ::



Annur budak busyuk masyam nih dah pandai jln...hehehehe dia semakin terrer la smlm mcm nak berlari pun ada..dah bleh jln sambil pegang barang...dah pandai buang sampah..uihhhh terrer anak mama nih..mama dah start buli dia hehehehe... klu kwn2 tgk lama saya x meng'update' blog nih sila la ke fotopages (http://sweetheartmama.fotopages.com) saya ek.. kat situ senang sket nak upload gambar... xde crita apa pun..blog @ fp saya nih hanyalah utk mengabadikan peristiwa2 dalam idup kami terutama crita doter saya nih... key la...jumpa lagi di lain entry...

No comments:

Related Posts with Thumbnails