Followers

Thursday, June 28, 2007

:: Annur dah pandai jalan ::



Annur budak busyuk masyam nih dah pandai jln...hehehehe dia semakin terrer la smlm mcm nak berlari pun ada..dah bleh jln sambil pegang barang...dah pandai buang sampah..uihhhh terrer anak mama nih..mama dah start buli dia hehehehe... klu kwn2 tgk lama saya x meng'update' blog nih sila la ke fotopages (http://sweetheartmama.fotopages.com) saya ek.. kat situ senang sket nak upload gambar... xde crita apa pun..blog @ fp saya nih hanyalah utk mengabadikan peristiwa2 dalam idup kami terutama crita doter saya nih... key la...jumpa lagi di lain entry...

Wednesday, June 27, 2007

Aktiviti kami dihujung minggu


16 june 2007
kami pi kenduri kawen kwn saya kak Fizi & Pian ...Annur dgn bangganya dok main telur rebus kat atas pelamin..hehehehe...

17 june 2007
kami pi jalan2 kat One Utama emmm..tensen la kalau jalan2 time duit kureng.. kat one utama nih ada sales plak baju2 baby..ayoooo...tensen2.... mama jamu mata jer la... tapi sempat gak beli kasut kat Annur pastu bawa Annur tgk Fish...suka sgt dia tp mcm biasa dia ngantuk pasal dia bgn awal sgt jd dia tak nampak begitu teruja... amik gambar pun mama yg over...

Monday, June 11, 2007

Annur Demam Lagi...















Susahnyer hati mama... adik demam lagi, ari jumaat ari tu amik dia dr umah pengasuh badan dia panas...bg dia ubat demam n malam tu jugak blk raub (kg saya) risau la...rumah kami dekat ngan paya jaras, ala belakang jer, umah kami sempadan ngan sg.buloh. sekarang ni paya jaras kan ada wabak selsema burung...bw adik p klinik wat check-up Dr. kata bkn selsema burung...lega sket...kesian adik asyik demam...dah 3 ari dia x selera mkn...badan br nak naik sket...dah turun semula... ptg ni nak blk s.alam...harap2 adik x demam, esok mama keja, kena gak p opis, selasa ada meeting...nak siapkan minit last meeting...maafkan mama ye adik...

Friday, June 08, 2007

Gud Bye Firda....


Huhuhu....
Ni kwn opis saya nama dia Firdawati...semalam last day dia... dia dpt keje lain kat tempat lain...sedih la... pasai saya nih rapat gak ngan dia... ari ni p opis rasa sunyi jer maklum la dah hampir 6 bln kami bersahabat... terasa gak la bila ari ni dia xde terutama masa nak breakfast n sembahyang... wei Fir, aku rindu la kat ko... jgn lupakan aku ek..aku post entry ni sebagai kenangan antara kite.... (kata aku ngan sedih) aku pinjam kata Suzi...'' hari ku x seindah biase... ''

Merdeka de Everest...


Saya ngan Marina yg p everest tue...


Member opis ngan Marina


Saya & Huda tgh posing ..huhuhu jual buku TDM

Hi all...
gambar ni amik tghari td tau... team yg p everest dtg opis..... saje saya nak eksyen sket pasai dpt amik gambo ngan marina yg br semalam blk dr everest tue... marina nih kwn saya masa kat UiTM dulu... bangganyer... tgk gambo2 dia masa p sana uihhh mencabar tul...c aya la marina... bagus2... ishhh bangga tul la sampai x tau nak kata apa lagi nih...

Monday, June 04, 2007

MIL saya....


salam semua....


saya baru masuk keja ari nih..seminggu 'bercuti' :-( MIL saya telah meninggal dunia pada pagi isnin lepas 28/05 akibat kanser paru2... :-( :-( :-( Al-Fatihah untuk beliau...

Related Posts with Thumbnails