Followers

Thursday, April 19, 2007

Sweetheart Mama


Selamat Ulang Tahun yg Pertama Sayang !!!

18 comments:

eagle911 said...

happy birthday adik(mcm ckp kat dr sendiri lak)hehe..org kg aunty fir ckp bonne anniversaire..hehehe..moga adik cpt2 berjalan, sihat n jgn naughty2 tau..nnt aunty fir kasi present..tp kene suwoh mama adik wat party n masak besh2 tau..aunty fir?geli lak aku ngan dr sndri..huhu

Mama Adik said...

"Tq aunty fir!!! nanti adik suh mama masyak besh2...nanti bleh mamam shama2..ok"(kata anakku pd firda huhuhuhu)ko tu adik yg dah nak expired (kuang2....)jgn marah ye nanti cepat tua...

the legend said...

amboi eagle nie,
bukan main lagi ye, rupenye, org kg pauh ckp cam gitu ye.. tak le plak teman tau.. hehehehe

the legend said...

tu dia, suhana elasah derect ja..
truskan truskan..

the legend said...

comeynya anak dia tu.. puteh mcm bapak dia la... muka dia pon ada mcm pak dia siket... saleng tak tertumpah la...

Mama Adik said...

kata anak ayah...tu yg anak org tu dok sebut ayah..suh sebut mama wat dono jer..sabo jer la.

eagle911 said...

eleh en legend nie..mata adik tu macam mata mama dia la..tak caya tengok betoi2..terima la hakikatnyer..huhu

mama said...

huhuhu...

Acik Ain said...

Semoga cepat besar, jadi anak yang solehah. Buleh bantu mama dan ayahnya...

legend said...

ye la, semoga chepat besaq dan bule kawan dengan aku.. hehehe, mari amri, sapa mau jadi kawan aku... friendster the legend

legend said...

ooooooooooo...
petang semalam tak mau kawan dgn aku na... sian dia.. aku nie selalu usek org, kachau org dan lain2 lagi la..dengan chara nie, baru idup aku rasa enjoiiiii... baru ada mood dtg keroje...

kalau tak buat camtu, rasa boring plak... tu sbb aku kachau oreng...

hai, iman, nak pinjam sayap la, nak terobang..

mama adik said...

hi acik ain...tima kasih di atas doa itu - imansyahirah said

en legend...biasa la usik mengusik br ceria & indah idup ini :-) sue

pak cik nan nak sayap adik? oooo nak jd para2 ek? suh la mak cik beli..hahahaha - imansyahirah said

the legend said...

bukan para2 la, tapi pari2...

aku nak terbang, lucy in the sky with diamond - the beatles (1967).

the legend said...

bukan para2 la, tapi pari2...

aku nak terbang, lucy in the sky with diamond - the beatles (1967).

sue said...

ishhhhhhhhk pari2 pompuan la..en nan lelaki..para2 la...

Acik Ain said...

ikut suka korang le para ka pari ka..

Uii..tetiba je teringat lauk asam pedas pari.. aduhh, laporpo watakungsi..

lucy said...

aku nak makan ikan pari la....

sue said...

emmmm sedap tu..nyam..nyam..

Related Posts with Thumbnails