Followers

Monday, April 16, 2007

nak bebel apa ek?

salam semua,

setelah sekian lama tidak menulis hari ni tetiba rasa mcm nak tulis sesuatu..tp nak bebel apa ek? emmm..org nak inform pd sapa2 yg membaca blog ni yg my baby annur iman syahirah binti abu hasanif dah nak pandai jln..blh la 2-3 tapak..syyyyooookss nyerrrrrrr.... mcm x caya jer..tp percayalah..tu pun kira lmt psl anak jiran org 10 bulan dah bertatih, sethn dah boleh berlari...lg satu nak bgtau sok (17/04/07)besday my baby yg pertama..hahahaha kpd kwn2 yg terbaca blog ku ini ...hadiah jgn lupa ek... :-) insya-Allah klu jadik nanti org akan buat sket mkn2 sempena besday my baby , hubby( umur brp bi?) & anniversary yg ke -3. jemput la dtg ek nanti org wat announcement... ingat nak buat rojak ayam sbg main menu..ok x? ke ada sape2 bleh bg idea? x tau la nak watpe...sila la bg cadangan ek...

2 comments:

watie said...

Hi there,
Salam perkenalan dari Sofea & Soraya (mama Watie ya)

Mama Iman Syahirah said...

hi,
salam perkenalan gak... blh bg awk punya blog/web blh kita kenal dgn lbh lanjut... :-)

Related Posts with Thumbnails