Followers

Tuesday, February 27, 2007

Rindu....







salam semua,

bgn tido pg td rasa malas jer..tp nak wat camner? kena gak bgn p keje. nasib la my baby tido lena mlm tadi. normally malam dia tido lewat..nak main2 dulu ngan ayah n mama... tp mlm td kul 8 lebih dah tenyeh2 mata...nak tido..sian dia. tido terus n x bgn...tetiba rindu kat dia..my baby dah 10 bulan..skrg pandai jalan skit2 tp kena pegang sthing la...kelakar..my baby lasak, kalau dapat kaki tak tau la dia nanti mcm mana..harap dia tak selalu jatuh! ahad hari tu kami bawa dia p taman burung bg dia tgk bird..tp sayang dia ngantuk..tgk pun mcm xde perasaan...ada gak my hubby snap gambar dia..saja nak jadikan kenangan... apa la dia tgh buat la ni? mesti tgh melasak..biasa la org dah jadi mak org ni..dok ingat anak jer..rindu arrrrrrrrrr....



1 comment:

fir said...

yela yela.. aku comment la nie..
aku salute la kat ko atas sifat MAHA KEIBUAN ko tue..
kemane2 ko pg, mmg nama "adik" x penah lekang dr bibir ko...so lucky to be you iman syahirah..
hope aku pon jd camtue ble berkuarga nnt...huahuahua

Related Posts with Thumbnails