Followers

Wednesday, February 28, 2007

:-)

My baby ni suka main buai, dr kecik lg...masa tu klu kami bw dia p tmn permainan dia mesti tgk jer n buat bunyi uh..uh.. (tegur org la tu ) masa dia x pandai duduk lg, org atau hubby la yg akan dok atas buaian n swing ...kdg2 org yg pening tp my baby rilek jer...hehehehe...la ni dia dah pandai pegang sendiri..klu dpt naik tgn tu x mau lepas la dr pegang tali buaian tu...
Al-Hamdulillah my baby semakin bijak n pandai...klu nak tau dia la ni klu dgr muzik mesti menari2 ...kelakar ...pastu klu dgr azan mesti pandang ayah n ajak azan ngan dia...sweet sgt! i hope my sweetheart akan jd insan taat pd perintah Allah...Insya-Allah... byk harapan dan impian org pd dia...semoga segalanya akan dipermudahkan...Amin!

Jalan-jalan bawa baby


My Family - Taman Burung - 25 Feb 2007

My Hubby & My Baby

hi semua!

ini la my hubby bersama our baby...gambar ni masa kami p Taman Burung Malaysia last sunday- 25 feb 2007. Background gambar ni ialah burung unta....my baby mula2 takut maybe terkejut pasal dia x penah tgk burung sebesar itu..tp lepas tu dia buat geram... nanti mama n ayah bawa adik p jalan 2tempat lain plak ek..kita p Wet World nak? mama teringin la..nak mandi-manda n have fun kat situ...hope we will go x lama lg..adik cepat pandai jalan ek...


Tuesday, February 27, 2007

Adik mamam...


ha.... ni gambar masa my baby tgh makan biskut. masa ni my baby br belajar nak makan... kedekut sgt....klu kite ambik makanan dia mesti dia nangis n wat lembik badan ...geram betul. klu mkn mesti comot tp biasa la nama pun baby. tp my hubby suka n dia selalu nak biarkan my baby makan sendiri mcm anak org putih...comot satu badan..hahahaha...my baby mcm tu la..klu dah jemu mula la dia sapu dia punya mamam kat semua benda yg dia jumpa n lalu...pasal my baby dok dalam walker. lagi satu klu nak mkn mesti dia kata mamam..mamam..mamam... so kami pun bg la biskut baby kat dia...

Annur



akum,

ni gambar masa raya ari tu... geram tul tgk my baby...semua suka masa tu pasal dia kecik kenit tp pakai skaf tutup kepala...hope my baby akan menutup aurat bila besar nanti ..amin! ni first raya my baby, byk gak dapat duit raya ... cepat tul dia besar..lbh kurang 2 bulan dr skrg my baby akan menyambut ulang thn dia yg pertama... mama sayang adik...muahhhh!!!

Rindu....







salam semua,

bgn tido pg td rasa malas jer..tp nak wat camner? kena gak bgn p keje. nasib la my baby tido lena mlm tadi. normally malam dia tido lewat..nak main2 dulu ngan ayah n mama... tp mlm td kul 8 lebih dah tenyeh2 mata...nak tido..sian dia. tido terus n x bgn...tetiba rindu kat dia..my baby dah 10 bulan..skrg pandai jalan skit2 tp kena pegang sthing la...kelakar..my baby lasak, kalau dapat kaki tak tau la dia nanti mcm mana..harap dia tak selalu jatuh! ahad hari tu kami bawa dia p taman burung bg dia tgk bird..tp sayang dia ngantuk..tgk pun mcm xde perasaan...ada gak my hubby snap gambar dia..saja nak jadikan kenangan... apa la dia tgh buat la ni? mesti tgh melasak..biasa la org dah jadi mak org ni..dok ingat anak jer..rindu arrrrrrrrrr....



Related Posts with Thumbnails